ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ… Ανασύνταξη και αντίδραση ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα (21/4, 20:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των Play off της Super League.

Από ήττα και αποκλεισμό προέρχεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη (18/4) έχασε με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και το ευρωπαϊκό ταξίδι στο UEFA Conference League ολοκληρώθηκε. Πλέον, όλη η προσοχή των «ασπρόμαυρων» στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου απομένουν έξι «τελικοί» για την ολοκλήρωση της Super League.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου οφείλει να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό του πρόσωπο ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο.

Με μία νέα απώλεια ταξίδεψε στην πρωτεύουσα ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Επιπροσθέτως, στα «πιτς» παραμένουν οι Ιβάν Νέσμπεργκ και Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι επί της Φενερμπαχτσέ, αγωνιζόμενος για 120 λεπτά στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Πέμπτη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, Κώστας ΦορτούνηςΝταβίντ Κάρμο και Ροντινέι δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόι.

Την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα διευθύνει ο Πορτογάλος Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέδρο Νούνο Μάρτινς και Πάουλο Ρικάρντο Μπρας. Τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Μπρούνο Ολιβέιρα (Πορτογάλος) και Ηλίας Κωνσταντίνου (AVAR). Παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής.