Από το «μικροσκόπιο» των Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, στην Τούμπα; Ο Τσάλοφ είναι το τέλειο «κομμάτι» για το… παζλ του ΠΑΟΚ!

Ο Φεντόρ Τσάλοφ αναμένεται να είναι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα προσθέσει στη φαρέτρα του ένα πολύ δυνατό όπλο, με έναν ποδοσφαιριστή που κάποτε ομάδες της Premier League, τον είχαν υπό στενή παρακολούθηση!


Κοντά στην μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφφαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τριετή συμφωνία, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει την ρήτρα του 26χρονου, ύψους 3 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής θα κυνηγήσει το όνειρό του, μακριά από την πατρίδα του, αφού αν εξαιρέσουμε ένα εξάμηνο δανεισμό στην Βασιλεία, όλα τα χρόνια της καριέρας του αγωνίζεται στη Ρωσία.  

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για έναν επιθετικό που γνωρίζει πως να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, αφού παρά την ηλικία του έχει σκοράρει ήδη 161 γκολ σε 319 επίσημους αγώνες. Φυσικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει το κενό που υπήρχε στην επίθεση της ομάδας του, αφού ελάχιστα ήταν τα γκολ που πήρε από τους Μπράντον Τόμας και Σαμάτα, την περσινή σεζόν.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ, μετά από μία «τρομακτική» σεζόν σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, θα έχει έναν επιθετικό που αποδεδειγμένα ξέρει πως να «πληγώνει» τις αντίπαλες άμυνες.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ομάδες της Premier League, είχαν κυκλώσει την περίπτωσή του και ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους! Συγκεκριμένα, την σεζόν 2018-19 ο Τσάλοφ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχαν τρελάνει τους πάντες, με τα κατορθώματά τους.  

Οι Μοσχοβίτες αν και κατάφεραν να κερδίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης και στους δύο αγώνες (1-0, 0-3), για τους ομίλους του UEFA Champions League, έμειναν εκτός Ευρώπης, αφού τερμάτισαν στην τέταρτη θέση πίσω από τη «Βασίλισσα», τη Βικτόρια Πλζεν και τη Ρόμα!

Δεν θα μπορούσε να μην βάλει και τη δικιά του πινελιά ο Τσάλοφ, απέναντι στους Μαδριλένους, αφού στην «επική» νίκη με 3-0, μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.