Παναθηναϊκός: Συναντά Ζρίνσκι Μόσταρ ή Μπράβο στον τρίτο προκριματικό του Conference League, εάν αποκλειστεί από την Μπότεφ

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να περάσει από την Μπότεφ Πλόβντιβ, τότε θα συναντήσει στον τρίτο προκριματικό του Conference League, είτε την Ζρίνσκι Μόσταρ είτε την Μπράβο.


Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa League, κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, ο Παναθηναϊκός θα έχει κι άλλη ευκαιρία για ευρωπαϊκή συνέχεια στο φετινό του ταξίδι, στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Εκεί, μετά από την κλήρωση που διεξήχθη, έγινε γνωστό πως θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ της Ζρίνσκι Μόσταρ, από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, και της Μπράβο από τη Σλοβενία.

Έτσι, σε περίπτωση αποκλεισμού στο Europa League από την βουλγαρική ομάδα, το «τριφύλλι» θα μετακομίσει στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το πρώτο ματς να έχει οριστεί για τις 8 Αυγούστου στην Ελλάδα και τον επαναληπτικό για τις 15 του ίδιου μήνα εκτός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, οι «πράσινοι» έμαθαν τον αντίπαλό τους και σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπότεφ, όπου στον τρίτο προκριματικό του Europa League, θα «κοντραριστούν» με τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ Άγιαξ και Βοϊβοντίνα.