Η αποστολή του ΠΑΟΚ, για τη ρεβάνς, απέναντι στη Μάλμε!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες (12/08) τις προπονήσεις του και αναμένει σήμερα (13/08, 20:30) τη Μάλμε, με στόχο να αγωνιστεί στα Play off του Champions League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνεις γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην εν λόγω αναμέτρηση.

Η τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό εντός έδρας «τελικό» με τη Μάλμε αναμενόμενα περιελάμβανε απαιτητικό πρόγραμμα: παιχνίδι κατοχής, τακτική και ειδικό πρόγραμμα για στημένα. Ό,τι ακριβώς δηλαδή κρίνει απαραίτητο ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να παρουσιάσει ένα πλήρες και έτοιμο σύνολο.

Διακύβευμα το αυτονόητο με «μοναδικό στόχο τη νίκη για να πάρει την πρόκριση και να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στο League Phase του UEFA Champions League 2024-25», σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή απουσίες, πλην αυτής του Γιόνι Ότο, που συνεχίζει μόνος την αποθεραπεία του.

Όλοι οι λοιποί διαθέσιμοι είναι οι εξής: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.