ΜΠΑΜ η ΑΕΚ με τον Μαρσιάλ. «Αστρονομικό» το ετήσιο συμβόλαιό του!

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντονι Μαρσιάλ, δεδομένη η συμφωνία της ελληνικής ομάδας με την πλευρά του παίκτη. «Αστρονομικό» το ετήσιο συμβόλαιό του, οριστικό το deal.

Βομβών μεγατόνων… συνέχεια στη Νέα Φιλαδέλφεια! Είναι πάρα πολύ καλό καi πλέον… αληθινό!

Ο Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ! Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στο top επίπεδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται στην Ελλάδα!

Ακόμη ένας κορυφαίος σταρ στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Άντονι Μαρσιάλ που συμφώνησε με την Ένωση για τρία χρόνια και έρχεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Η ΑΕΚ κινήθηκε κάτω από τα ραντάρ μετά το ναυάγιο με τον Φοφανά και κατάφερε να πάρει τον Γάλλο άσο που είπε το «ΟΚ» στην Ένωση για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με αποδοχές 3,5 και πλέον εκατ. ευρώ, όπερ σημαίνει ένα deal που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση Μαρσιάλ δουλευόταν εδώ και μέρες από την ΑΕΚ μέσω Τζιμπούρ και Αντώνη Ηλιόπουλου. Αμφότεροι κινούνταν κάτω από τα ραντάρ και κατάφεραν εν τέλει να αποσπάσουν το ΟΚ του παίκτη για τον οποίο είχε δώσει, βέβαια, τη συγκατάθεσή του και ο Ματίας Αλμέιδα.

Έτσι η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο μπαμ με τον παίκτη να αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.