“Μαχητικός Άρης: Μεγάλη Νίκη Ενάντια στον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη!”

Ο Άρης έκανε την… έκπληξη και πήρε τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1). Με πρωτεργάτες τους Μορόν και ΜάνουΓκαρθία, η ομάδα του ΆκηΜάντζιου  πρόσφερε ωραίο θέαμα, δίνοντας ελπίδες για ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!

Μάνου Γκαρθία και Μορόν έκαναν το… παιχνίδι τους και οδήγησαν τον Άρη σε μια πολύ σπουδαία εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-1). Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, δεν απείλησαν ουσιαστικά, καταφέρνωντας μόνο να μειώσουν τη διαφορά στο τέλος με τον Ελ Καμπί, σε μία αναμέτρηση με ένταση, κάρτες και υποσχέσεις για ένα ακόμα εντυπωσιακό πρωτάθλημα!

Μια απροσεξία της άμυνας του Ολυμπιακού, έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να προηγηθεί στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μάνου Γκαρθία από εξαιρετική πάσα του Ντιαντί που βρήκε τον Ισπανό στο σημείο του πέναλτι. Στο 31΄, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια ευκαιρία να σκοράρουν, μετά από λάθος του Ντόη και τον Μόντσου να στέλνει από καλό σημείο στην περιοχή τη μπάλα στα σώματα. Πριν την ανάπαυλα, ο Μορόν έκανε το 2-0 με προβολή, έπειτα από πάσα του Μάνου Γκαρθία. Στη λήξη του ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, που ξεκίνησε από τους Ρόντινεϊ και Σίστο, με κατάληξη ο διαιτητής να «κοκκινήσει» δύο πρόσωπα του τεχνικού επιτελείου των φιλοξενούμενων (Μουρίκης, Κοβάσεβιτς).

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν είχε την ένταση του πρώτου μέρους, αφού το σκορ τον ευνοούσε, όμως στο 65΄, ο Μορόν έχασε μοναδική ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη έπειτα από αντεπίθεση, καθώς ο Μάνου Γκαρθία τον έβγαλε στο χώρο και με λόμπα ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. Μία εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα στο 72΄, βγήκε λίγο έξω από το τέρμα, χωρίς να ανησυχεί του Κουέστα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ελ Καμπί από κοντά, έπειτα από πάσα του Ρόντινεϊ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάλο(Nταρίντα 76΄), Φρίντεκ, Βέλε, Μπράμπετς, Σιφουέντες (Ζουλς 93΄), Μόντσου, Ντιαντί (Σαβέριο 76΄), Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Μορόν (Ζαμόρα 86΄)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Ρόντινεϊ, Κάρμο, Ντόη (Μπιανκόν 77΄), Έσε, Ντάνι Γκαρθία (Ολιβέιρα 46΄), Τσικίνιο (Γιάραμτσουκ 69΄), Βέλντε (Γουίλιαν 46΄), Μαρτίνς (Κοστίνια 77΄), Ελ Καμπί

Πηγή:bnsports