Ισόπαλοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην OPAP Arena!

To ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έληξε ισόπαλο (1-1) και πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 και 15 βαθμούς αντίστοιχα, κάτω από τον πρωτοπόρο Άρη.

Το ντέρμπι «δικεφάλων» δεν έβγαλε νικητή (1-1), ανέδειξε όμως… ποδόσφαιρο! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στην όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μία αναμέτρηση με ρυθμό σε όλη τη διάρκεια, φάσεις και φυσικά γκολ!

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις, δοκάρι, ευκαιρίες και γκολ και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, η ΑΕΚ απάντησε άμεσα.

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είχαν ένα δοκάρι και ένα γκολ. Ο Οζντόεφ δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό, ο Στρακόσια βρίσκει τη μπάλα ελάχιστα και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση, ο Τσάλοφ πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και ο Μπάμπα σπρώχνει στο τέρμα για το 1-0, αφού ο Στρακόσια έχει προσπαθήσει να διώξει.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 24ο λεπτό, η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Πιερό, ο οποίος έβαλε ωραία το σώμα του, κρατώντας τον αντίπαλο πλάτη και με το γύρισμα πλάσαρε στέλνοντας στα δίχτυα για το 1-1.

Το γκολ έδωσε ώθηση στην «Ένωση» να ανεβάσει ρυθμούς. Στο 38ο λεπτό έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Ρότα να κάνει αρχικά το σουτ και τον Κοτάρσκι να διώχνει, ενώ ο Περέιρα από καλή θέση πραγματοποίησε ένα κακό σουτ.

Σε χαμηλότερους ρυθμούς κινήθηκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν το προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες.

Ένα βολέ του Κοτάρσκι έβγαλε τον Ζίβκοβιτς στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στα σώματα.

Τα βλέμματα χωρίς αμφιβολία τράβηξε ο Άντονι Μαρσιάλ, που πέρασε αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Λιβάι Γκαρσία και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης».

Στατιστικά Παιχνιδιού