Επιστροφή Τότι στα γήπεδα!

Ο ΦραντσέσκοΤότι αποκάλυψε, πως του έχει γίνει πρόταση από ομάδες της SerieA να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αναφέροντας ότι έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό, μιας και η ηλικία του είναι απλά ένα νούμερο και θεωρεί πως θα μπορούσε να αγωνιστεί. 

Ο θρύλος της Ρόμα και του ιταλικού ποδοσφαίρου, Φραντσέσκο Τότι, δήλωσε πως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ενεργό δράση μετά την απόσυρσή του. Ο ίδιος, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» ισχυρήστηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Serie A.

Ο πρώην διεθνής Ιταλός φάνηκε ανοιχτός σε αυτή την προοπτική, επτά χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στα γήπεδα. Θυίζουμε πως ο Τότι αποσύρθηκε το 2017 μετά από μια εντυπωσιακή καριέρα με τη φανέλα της Ρόμα, την οποία υπηρέτησε σαν πιστός στρατιώτης.

Ο 48χρονος πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει ακόμη ρόλο στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, κυρίως λόγω της έλλειψης… ταλέντου που υπάρχει στη θέση που αγωνιζόταν. Παρά τον ισχυρισμό του, δεν αποκάλυψε ποιοι σύλλογοι του έχουν προτείνει να βάλει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αγωνιζόμενος για αυτούς.

«Θα πρέπει να προπονηθώ πολύ καλά προκειμένου να επιστρέψω, αλλά θεωρώ ότι θα ήμουν έτοιμος μέσα σε δύο μήνες. Για να με καλούν μετά από τόσα χρόνια, κάποιος λόγος θα υπάρχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 48χρονος.

😱🇮🇹 Totti could return to PLAYING in Serie A?!

Εικόνα