ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσεις σε ένα αθλητικό γεγονός και σίγουρα οι πιο δημοφιλείς είναι είτε το μονό αποδεκτό, είτε η δυάδα. Αυτό φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι ,αφού όσο περισσότερους αγώνες προσθέσεις σε ένα δελτίο, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να κερδίσεις. Σίγουρα μεγάλο μέρος των παικτών επιλέγουν τα Παρολί, αφού με λιγότερα χρήματα έχεις την δυνατότητα να πολλαπλασιάσεις την τελική σου απόδοση.

Οι πιο έμπειροι παίκτες πλέον όμως αρέσκονται στο να παίζουν συστήματα στο στοίχημα, αφού αυτά μπορούν να αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη. Αρκεί βέβαια να έχεις γνώση του τι παίζεις και τι περιμένεις από το κάθε στοίχημα που έχεις επιλέξει. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις αποδόσεις που έχει επιλέξει ο εκάστοτε παίκτης και τα ζητούμενα. Αν χρησιμοποιηθούν με σωστό τρόπο τα συστήματα τότε μπορεί να σου προσφέρει μεγάλα κέρδη και να σου αλλάξει ακόμα και την οπτική γωνία που βλέπεις το στοίχημα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν χρειάζεται να επιβεβαιωθείς σε όλες σου τις προβλέψεις, αρκεί μόνο να έχει κάποιες σωστές, ώστε να πάρεις κάποια από τα χρήματα που πόνταρες «πίσω». Ναι μεν θα πρέπει να πληρώσεις περισσότερες στήλες, αλλά και τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα, με το ρίσκο να μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξεις με σύστημα τις επιλογές σου και πάρα πολλά διαφορετικά συστήματα. Ανάλογα βέβαια τις τελικές μας επιλογές, διαλέγουμε και το σύστημα που θεωρούμε ότι θα μας φέρει τα μεγαλύτερα αποτελέσματα. Τα πιο δημοφιλή συστήματα στον Online στοιχηματισμό είναι το Trixie και το Yankee. Πάμε να τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το καθένα:

Σύστημα Trixie (2-3)

To σύστημα Trixie ή αλλιώς 2-3 είναι ένα στοίχημα τριών σημείων. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν αυτόματα τέσσερα στοιχήματα ή τέσσερις στήλες αντίστοιχα, μία τριάδα και τρεις δυάδες! Στο συγκεκριμένο σύστημα το κοινό έχει την ευχέρεια να διαλέξει είτε νικητή αγώνα, είτε Under/Over, ποντάρωντας κυρίως στην υψηλότερη απόδοση, δηλαδή στο αουτσάϊντερ. Οι αποδόσεις που πρέπει να έχουμε στο συγκεκριμένο σύστημα πρέπει να είναι κοντά στο 2,00, ώστε σε περίπτωση που χάσουμε ένα ματς από τα τρία, να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω.

Σύστημα Yankee (2-3-4)

Το σύστημα Yankee ή αλλιώς 2-3-4 είναι ένα σύστημα τεσσάρων σημείων. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για 11 στήλες συνολικά, δηλαδή για μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Σε αυτή την περίπτωση οι αποδόσεις μας θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερες του 2,00, αν θέλουμε σε περίπτωση που πιάσουμε το μίνιμουμ των αγώνων μας (δηλαδή 2) να έχουμε επιστροφή του πονταρίσματός μας. Συγκεκριμένα, αυτή η δυάδα θα πρέπει να μας βγάζει περίπου 11,00 απόδοση, άρα μιλάμε για παιχνίδια που θα πρέπει στο μ.ο. να μας δίνουν απόδοση κοντά στο 3,35. Το Yankee, λόγω αυτών των συνθηκών, χρησιμοποιείται από τους παίκτες κυρίως για ισοπαλίες, που δίνουν κατά μ.ο. αυτές τις αποδόσεις. Με τριάδα υπάρχει ικανοποιητικό κέρδος ακόμα και με αποδόσεις 2,00 στον κάθε αγώνα, ενώ στην τετράδα με αυτό τον τρόπο έχουμε επιστροφή 6 φορές το ποντάρισμα μας.

Σύστημα Canadian/Super Yankee (2-3-4-5)

Στο Canadian/Super Yankee είναι αναγκαίο οι αποδόσεις που επιλέγουμε να είναι αρκετά μεγάλες για να έχει αξία το στοίχημά μας. Πέντε επιλογές, με επιστροφή πονταρίσματος ακόμη και στις δυο σωστές. Απλώς για να υπάρχει «σεβαστό» ποσό επιστροφής, οι αποδόσεις θα πρέπει να ξεπερνάνε το 3.40-3.50. Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για περιπτώσεις ισοπαλιών, ακριβούς σκορ ή ημιχρόνου/τελικού. Ο συνολικός αριθμός στηλών είναι 26 και ολοένα και περισσότερος κόσμος το δοκιμάζει καθώς στο «απόλυτο» χαρίζει τεράστια κέρδη.

Σύστημα 3-4-5

Αποτελεί το πιο διαδεδομένο σύστημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Με μόλις δύο χαμένες επιλογές έχεις τη δυνατότητα να μην χάσεις και στην… χειρότερη των περιπτώσεων να πάρεις πίσω το ποντάρισμά σου. Το σύστημα 3-4-5 δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να ποντάρουν είτε σε αποδόσεις από 1.80+, είτε να κάνουν παιχνίδι με μεγάλες αποδόσεις, ημίχρονα/τελικά και ακριβή σκορ. Είναι το σύστημα για… όλα τα γούστα, που κάνει θραύση στο στοίχημα στο πρακτορείο, αφού οι περισσότεροι παίκτες το επιλέγουν. Αποτελείται από 16 στήλες (10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα), με την επιβεβαίωση μιας τριάδας σχεδόν να επιστρέφει το ποντάρισμα (ή το μεγαλύτερο μέρος του), ενώ με τέσσερα νικηφόρα ματς, υπάρχει κέρδος.

Σύστημα 4-5-6

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα, το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών. Στο συγκεκριμένο σύστημα υπάρχουν 22 στήλες. Μία εξάδα, 6 πεντάδες και 15 τετράδες. Δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μεγάλα ποσά για να παίξεις το σύστημα στο στοίχημα 4-5-6, ενώ επιπλέον μπορείς να πάρεις πίσω το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που πιάσεις μια τετράδα με αποδόσεις γύρω στο 2.00. Οι περισσότεροι παίκτες το χρησιμοποιούν συνδυάζοντας ισοπαλίες, αφού σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν πιάσεις τέσσερα «Χ», θα τετραπλασιάσεις τα λεφτά που πόνταρες!