ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ 1-5 Τρένο χωρίς φρένα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο του Βόλου με σκορ 5-1, δείχνοντας αποφασιστικότητα και δύναμη ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ, με μια εξαιρετική εμφάνιση και τον Ντεσπόντοφ ως πρωταγωνιστή, επικράτησε με 5-1 του Βόλου. H αρμάδα του Λουτσέσκου, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, επικράτησε του Βόλου με το εντυπωσιακό 5-1. Η ομάδα, με τρίτη συνεχόμενη νίκη, συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί και παραμένει αήττητη. Οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Τζίμας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε έναν αριθμό απουσιών, όπως του Γιάννη Κωνσταντέλια και του Βιεϊρίνια λόγω ίωσης. Παρόλα αυτά, κατάφερε να στήσει μια ομάδα με τους Κοτάρσκι στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ οι Σάστρε, Μπάμπα, Κεντζιόρα, και Μιχαηλίδης αποτέλεσαν την άμυνα. Στα χαφ, βρέθηκαν οι Οζντόεφ και Μεϊτέ, ενώ μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Μουργκ, Τάισον και Ντεσπόντοφ, με τον Μπράντον Τόμας στη θέση του επιθετικού.

Πρώτο Ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά, δεν είχαμε σημαντικές φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργεί κινδύνους. Η πρώτη σημαντική στιγμή ήρθε στο 18′, με τον Ντεσπόντοφ να εκτελεί σουτ προς την εστία, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου να αποκρούει τη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 22′. Σε μια βαθιά μπαλιά του Οζντόεφ, η άμυνα του Βόλου δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα. Ο Ντεσπόντοφ γίνεται κάτοχος της, την φέρνει μπροστά του στο αριστερό πόδι και με ένα ισχυρό σουτ νικά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, γράφοντας το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο 29′, ο Βόλος κατάφερε να σκοράρει με τον Μύγα, αλλά το τέρμα του αμυντικού του Βόλου δεν μέτρησε μετά από αρκετή ώρα εξέτασης στο VAR. Ο διαιτητής υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ράστιτς, που είχε συμμετοχή στη φάση καθώς δεν άφησε τον Κεντζιόρα να σηκωθεί για κεφάλια.

Στο επόμενο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στο 2-0, καθώς ο Μπράντον Τόμας έκανε σουτ μέσα στην περιοχή. Το σουτ κόντραρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βόλου, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Ντέλετιτς και Μωραΐτη, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν το προβάδισμα του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, στο 43′, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κοτάρσκι, απέκρουσε το σουτ του Ντέλετιτς.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια αντεπίθεση από τα δεξιά με παράλληλο γύρισμα, ο Τσοκάνης απομάκρυνε πάνω στον Μουργκ. Ο Μουργκ έκανε κοντρόλ και με μια βολίδα από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το σκορ 2-0.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος πραγματοποίησε δύο αλλαγές, ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ασκεί πίεση και να ψάχνει για επιπλέον γκολ. Στο 51′, ο Σάστρε είδε την κίνηση του Οζντόεφ και του πέρασε τη μπάλα, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση της κόρνερ, ο ΠΑΟΚ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ. Πρόκειται για ένα πλάνο που δούλευαν στην προπόνηση. Ο Μουργκ πέρασε τη μπάλα στον Τάισον, ο οποίος την πέρασε πίσω στον Μουργκ. Ο Μουργκ πάλι έκανε μια πάσα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με αποδέκτη τον Ντεσπόντοφ έξω από την περιοχή. Ο Βούλγαρος με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας, καθιστώντας το σκορ 0-3.

Στο 58′, ο Βόλος κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντέλετιτς, σημειώνοντας το πρώτο γκολ κατά του ΠΑΟΚ σε αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Ο Γκλάβτσιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε τον Σάστρε και έκανε μια καλή πάσα προς τον Ντέλετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, με ένα πλασέ, νίκησε τον Κοτάρσκι, μειώνοντας το σε 1-3.

Το 4-1 έγινε στο 71′ από το πρώτο τέρμα του Τάισον στη Super League. Ο ΠΑΟΚ πάτησε περιοχή, οι παίκτες του είχαν πολλές επαφές μέσα σε αυτή με τη μπάλα να φτάνει στον Τάισον από πάσα του Ζίβκοβιτς, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή κόντραρε και σε έναν παίκτη του Βόλου, άλλαξε πορεία και κατάληξε στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ, 5-1, διαμόρφωσε ο Τζίμας ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 89′ μετά από ασίστ του Τάισον. Ο Βραζιλιάνος έκλεψε τη μπάλα από τον Ντέλετιτς, πίσω από το κέντρο, πήρε τα μέτρα προς την περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον νεαρό Έλληνα φορ που με πλασέ την έστειλε στα δίχτια.

 

Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μια ευρεία νίκη με σκορ 5-1 επί του Βόλου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι πρωταγωνιστές του αγώνα περιλαμβάνουν τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τζίμας, και από τον Βόλο τον Τσοκάνη, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην επόμενη αγωνιστική.