Τελικός Κυπέλλου 2024:Γήπεδο | Ημερομηνία

Τελικός Κυπέλλου 2024:Γήπεδο | Ημερομηνία

Θα πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός το 20ό Κύπελλο της ιστορίας του και δεύτερο στα τρία τελευταία χρόνια ή ο Άρης θα κάνει την έκπληξη με το πολυπόθητο τρόπαιο στον Λευκό Πύργο μετά από μισό αιώνα; Οι «πράσινοι» πάντως, είναι το φαβορί και προσφέρονται σε αισθητά χαμηλότερη απόδοση από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης!

Παράλληλα, στο κείμενο θα πληροφορηθείτε αναφορικά με το τι ισχύει με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για το πως οι δύο «μονομάχοι» έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό!

Ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε κατά σειρά Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ θέλει το συγκεκριμένο τρόπαιο ώστε να δώσει χαρά στον κόσμο του σε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, ωστόσο ο Άρης που έριξε στο… καναβάτσο την κάτοχο του τροπαίου ΑΕΚ και είχε πιο εύκολο δρόμο για τον τελικό απέναντι σε Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό, δείχνει «διψασμένος» και αποφασισμένος να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μετά από αρκετές δεκαετίες.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στις 20:30 και βάσει προκήρυξης θα λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπως έχει ξεκαθαρίσει η Ομοσπονδία. Η καθυστέρηση της οριστικοποίησης της έδρας έφερε αντίδραση από τον Άρη, ο οποίος απάντησε στην ΕΠΟ γραπτώς πως επιθυμεί να τηρηθεί η προκήρυξη, ενώ ως εναλλακτική επιλογή πρότεινε τη διεξαγωγή του τελικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων, κάτι που απομένει να οριστικοποιηθεί και επίσημα. Ως επιβεβαίωση της πληροφορίας ήρθαν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιου Αντωνίου, ο οποίοι μέσω δηλώσεων του ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες. Χαρακτηριστικά ανέφερε, «δυστυχώς θα γίνει χωρίς κόσμο και η επόμενη προκήρυξη θα είναι ξεκάθαρη για την επόμενη χρονιά».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι αρκετά πιθανό να διευθύνει την αναμέτρηση για πρώτη φορά στη χώρα μας γυναίκα διαιτητής!

Και το όνομά αυτής… Στεφανί Φραπάρ, με τη 40χρονη Γαλλίδα να κατέχει μια σειρά από πρωτιές, ενώ αν εν τέλει οριστεί από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τότε θα αποκτήσει ακόμη μία, καθώς θα γίνει η πρώτη γυναίκα που διευθύνει ματς στην Ελλάδα.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν γίνουν οι ορισμοί για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, ανάμεσα σε Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα (25/5). Αν η Φραπάρ δεν οριστεί εκεί, πιθανότατα θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό.